torsdag 12 april 2012

BLOGGUTMANING

Jag har haft lite dåligt samvete för att jag inte har hunnit med/tagit mig tid till att utnämna en ny bloggare att ge lite kärlek till denna veckan för att motverka allt hat och alla otrevligheter som finns på nätet.
Jag har funderat hårt på vem jag skulle ge det till och inte kunnat välja tills det slog mig att den som förtjänar det mest är den som utmanat mig:
http://networkedblogs.com/wluGf
Madelein som skriver om och inspirerar väldigt många om sin ADHD, sitt engagemang i Attention och en massa annat är en person som har en energi som kan ge vem som helst mindervärdeskomplex, är också väldigt duktig i allt hon gör. Kolla bara in hennes bakverk!
Ibland är det så att den/det som ger en mest inspiration kanske går en lite förbi när den/det finns alldeles i ens närhet. Jag är dock glad att jag hann fånga tanken i flykten.
Jag läser Madeleins blogg varje dag och känner en viss avund för allt hon åstadkommer. Inte en elak avund utan kanske mer beundran/avund. Själv har jag idag sovit halva dagen eftersom jag var totalt utslagen efter resan till Göteborg. Resten av dagen har jag ägnat mig åt att ta bort alla grejer från köksbordet som inte hörde dit. Inte ens det gjorde jag själv, faktiskt. Jag hade min boendestödjare till hjälp och även en praktikant som var med idag.

Just nu är det mycket som inte fungerar som det skall. Mediciner som inte blir utskrivna och jobb som inte kan skötas utan medicinerna. Hur tänker de då?
Som tur är så har jag iaf möjligheten att "jobba" hemma. Jag varvar mellan en Pippitröja och den stora virkade duken som skulle varit klar till påsk men som jag var tvungen att repa upp och börja om på när jag var halvvägs. Vi gjorde så att jag virkade så långt jag hann till onsdagen så fick kunden hem den under påsk och lämnade sedan in den i butiken igen och så fortsätter jag att virka klart den.
En maskin tvätt ikväll får också anses som en prestation.

Vill du också bli inspirerad? Kolla in Madeleins blogg!

Trevlig helg! *min helg börjar tidigt denna veckan*

3 kommentarer:

  1. Åh vad du är gullig, blir alldeles generad ju :-)

    SvaraRadera
  2. Ja det hade jag glömt, minnet är som teflon..liksom bara glider omkring. nu har jag lagt in din länk med ;)

    SvaraRadera
  3. Tack, jag har en tävling i bloggen om du vill vara med?

    SvaraRadera